12 de nov. 2010

A L'ESCOLA...






La música forma una part important de l’experiència humana, a més de ser un vehicle creatiu. Permet als xiquets expresar-se de la seua propia manera, així com contribueix al seu desenvolupament total.
Els nens disfruten amb la música, per tant, incorporant-la en les activitats de cura i educació dels xiquets, fa que l’aprenentatge siga més divertit i d’eixa manera, més fácil per als xiquets.
Cantar ha de constituir una activitat quotidiana i habitual a l’escola, ja que té un paper molt important en l’educació de l’alumnat. Pot servir per enllaçar amb altres activitats o viceversa. Per exemple, es pot cantar una cançó per a que els xiquets es renten les dents o per a que recullen els joguets de l’habitació. Als xiquets els encanten les rutines i les activitats, i l’aprenentatge es fa més divertit quan les cançons i la música formen part de les rutines.
Per això, el que vull és fer veure que la cançó és un recurs molt útil per a l’educació dels més menuts, ja que per a poder ensenyar, els alumnes han d’estar motivats, i una de les millors maneres de motivarlos és animant-los a que participen en les classes cantant amb els companys.
No hi ha millor forma d’aprendre i divertir-se al mateix temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada