18 de nov. 2010

UNA MOSCA VOLAVA PER LA LLUM!

Tema versionat, produït i cantat per Joan Miquel Oliver, d’Antònia Font, amb l’ajuda del seu fill Joanet Oliver.
És una canço molt divertida per als xiquets, ja que cada vegada que la canten han de fer-ho amb una sola vocal. Així aprenen a jugar amb les paraules.




Una mosca volava per la llum
i la llum es va apagar, es va apagar!
I la pobra mosca
va quedar a les fosques,
i la pobra mosca
no va poder volar.

5 comentaris:

  1. Mira que té....la cosa. En fas riure escoltant les cançonetes, ah i el meu nebot està encantat, Fran i Lucia ja tenen algo per a que el xiquet passe un bon ratet!!!Un beset. Mari

    ResponElimina
  2. Quant que m'alegre!!!!!! És bo saber que algú segueix el teu bloc! Un beset!

    ResponElimina
  3. Xicona, te'n recordes que et vaig dir que l'any passat vaig participar en un projecte de cançons populars valencianes? Hi apareixen cançons de diferents temàtiques que s'han arreplegat en les comarques del valencià meridional i entre elles n'hi ha d'infantils perquè els xiquets aprenguen les parts del cos, a comptar, també hi ha cançons de bressol... El projecte es diu Canpop i l'adreça és www.canpop.resolt.net
    Seria un complement al teu bloc (que està massa rebé) encara que la interfície no funciona molt bé... Estem en procés de millora però n’hi ha 726 cançons ja incloses!!

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies Jesu!!! Ja l'he afegit a la meua llista de webs interessants!
    No et funciona bé el bloc? Doncs no he tingut cap altra queixa... Ho miraré de totes maneres. Moltes gràcies de nou bonica!

    ResponElimina